Fortellinger.netOm oss

Fortellinger.net


Atle Øi

  • E-post: internetmedia.as@gmail.com
  • Favoritt/hjemmeside: (Ikke oppgitt)
  • Bosted: Oslo

Litt om meg

Jeg er født og oppvokst på Frogner i Oslo, hvor jeg også bor i dag. Jeg ramlet litt tilfeldig inn i dette med dikt, på vårparten i 2013. Jeg testet de ut på Facebook og fikk veldig mange hyggelige og inspirerende tilbakemeldinger. Dette ga meg troen på at jeg hadde noe å fare med, og nå har jeg i lang tid lagt ut et nytt dikt hver fredag.

Jeg tror at jeg fanger interesse hos mange som ikke tidligere har vært opptatt av dikt fordi formen er lett tilgjengelig, og fordi temaene er gjenkjennbare for de fleste Jeg planlegger å gi ut en diktsamling etterhvert da det for meg ville være å realisere en liten drøm :-)

Jeg er opprinnelig utdannet innen økonomi og ledelse og har i store deler av min karriere hatt lederstillinger i mediebransjen. Det siste året har jeg startet på en coachingutdannelse ved CoachTeam - house of leadership, ved siden av jobb. Ved å gå inn i dette for meg nye området har jeg også forløst og fått inspirasjon til flere av diktene.

Min klare favoritt av egne dikt er "Ubehagelig besøk". Håper du liker noe av det jeg har skrevet, og send meg gjerne noen ord med ris og ros.

Mine tekster

© Fortellinger.net 2001 – 2015. Webhotell fra MinHost