Fortellinger.netOm oss

Fortellinger.net


Marit Irene Jensen

Marit Irene Jensen (3 år)

  • E-post: jensenmaritirene@gmail.com
  • Hjemmeside: maritirene.net
  • Bosted: Oslo

Litt om meg

Jeg ble født 1961 i Vannmannens tegn, noe som passer meg perfekt, jeg trives godt i det våte element og skulle gjerne bosatt meg nærmere sjø og strand. Men det får bli med drømmen, nå bor jeg i en av Oslos drabantbyer sammen med familien min, som jeg bruker mye tid sammen med. Jeg trives godt utendørs og lar meg sjelden skremmes av værgudene.

Tidligere har jeg jobbet innenfor Industri, Butikk, Skole og Omsorg i offentlig sektor. I tillegg til statistoppdrag bl.a. i Ulvesommer, Hotell Cæsar og små reklamesnutter på tv.

Dikt har jeg skrevet siden år 2002 og det er blitt en god del etter hvert. Jeg liker å skrive, men tiden strekker ikke alltid til, men det er blitt både noveller og eventyr også i senere tid.

I tillegg til å skrive er det mange andre hobbyer / interesser jeg gjerne skulle brukt mer tid på Som: Håndarbeid, svømming, friluftsliv, musikk, dans, oppussing av bolig, montering av møbler, amatør fotografering, Go, Cart kjøring, Vinlegging, Data og blomster dekorering, ja jeg kunne sikkert fortsette i det uendelige å ramse opp morsomme ting å bruke tid på, men litt hemmeligheter må det være lov å ha.

Tanken min når jeg begynte å skrive dikt om Sorg, var at det jeg skrev kanskje kunne utgis en vakker dag og være tilgjengelig og til nytte for andre som kom i en sorg situasjon. Jeg setter stor pris på at diktene mine brukes i eksamensoppgaver på skolen og av helsepersonell i undervisningen, noe som har skjedd flere ganger den siste tiden, men det hadde vært hyggelig om de som ønsker å bruke diktene mine på denne måten ville sendt meg en mail først, så slipper jeg å høre om det bakveien.

Hos Alpha forlag kan du kjøpe min bok, Ved enden av regnbuen.

Mine tekster

© Fortellinger.net 2001 – 2015. Webhotell fra MinHost