Fortellinger.netOm oss

Fortellinger.net


Tor M. Solvang

Tor M. Solvang

  • E-post: tmsolva@start.no
  • Favoritt/hjemmeside: (Ikke oppgitt)
  • Bosted: Sandnessjøen

Litt om meg

Jeg er en ungdommelig men voksen mann, født i værens tegn, og er vel også en typisk vær på godt og vondt. Liker å farte rundt med bil eller mc, synge og klimpre litt på gitaren og å leke meg med pc'en. Jeg har alltid likt å skrive men er først i det siste begynt å konsentrere meg om små dikt og – ikke minst, begynne å ta vare på dem. Det er nok mange dikt og beretninger som er skrevet og bare forsvunnet igjen opp gjennom årene så det foreligger intet "historisk arkiv" etter meg. Heldigvis vil kanskje noen si ...

Jeg bor i Sandnessjøen på den vakre Helgelandskysten og har ei datter og tre etter hvert store barnebarn som er bosatt på en annen kant av landet. Jeg betrakter meg selv som ei enkel men litt komplisert sjel, og skriver derfor også mest av det enkle og lett forståelige slaget. Jeg har gjennomgått en del sykdommer og skader opp gjennom livet og har for hvert tilbakeslag blitt minnet om hvor godt det egentlig er å leve, selv om det er mer enn nok av negative og dårlige dager. En del riper i både lakk og motor, men fullt oppegående og med en økende skrivekløe..

I høyre kolonne på denne siden finner du en oversikt over alle mine tekster på Fortellinger.net, i tillegg finner du endel dikt av meg på dikt.no. Jeg håper du vil like mine dikt og ser gjerne at du gir meg ei tilbakemelding med ris eller ros på min mailadresse tmsolva@start.no.

Mine tekster

© Fortellinger.net 2001 – 2015. Webhotell fra MinHost