Fortellinger.netArtikler

Fortellinger.net


Gi ut din egen bok!

Av Lillian Vatnøy, 09.04.2002

Til alle kreative, skrivende mennesker

Alle som har en forfatter i magen vet hvor viktig det kan være å få gitt ut boken sin, vise det man har skrevet til andre. Følelsen av å holde boken sin i hånden, er ikke til å beskrive - det er noe annet enn å ha arkene liggende i skrivebordskuffen eller lagret på pc'en. Tidligere har denne gleden vært forbeholdt de få utvalgte - de som antas i forlagene, og gis ut. Men hva med alle de som ikke ønsker seg til et stort forlag, som vil beholde friheten og råderetten over sitt eget verk? Eller de som har blitt refusert? Eller hva med de som kun ønsker ett eksemplar til seg selv, kanskje noen å gi bort til venner og familie? Alternativet for mange av disse har vært kopiering, stifting eller plastomslag. Ikke den aller største "bokfølelsen" over det kanskje?

Alle kan få trykt boken sin hos Kolofon

Med Kolofon kan nå flere oppleve gleden av å se livsverket mellom to permer. Vi trykker alle slags tekster, for alle slags mennesker, til alle slags formål. Man kan enten kjøpe ett eksemplar til seg selv, man kan kjøpe ti, hundre eller tusen for den saks skyld, for selv å gi bort eller selge, eller man kan få boken sin eksponert i Kolofons nettbutikk og forhåpentligvis selge til det lesende publikum på denne måten. Vi kan også gi utgivelsen ISBN, levere plikteksemplarer, registrere boken i bokhandlernes database, og hjelpe til med pressehenvendelser.

Kolofon tilbyr større frihet for deg som forfatter, og vi vil gjøre vårt beste for å spre den mangfoldige litteraturen.

Kontakt oss

For mer informasjon, besøk kolofon.com, eller kontakt Lillian Vatnøy på e-post.

Takk for oppmerksomheten - og lykke til med skrivingen!

NRK om Kolofon

"I vrimmelen av nye dot.com-selskaper er det ikke alltid lett å skille de gode tjenestene fra de dårlige. Mye tyder på at firmaet Kolofon har livets rett."

Innhold

© Fortellinger.net 2001 – 2015. Webhotell fra MinHost