Fortellinger.netBøker

Fortellinger.net


Oss to – for alltid

Av Natalie Nørve, 24.03.2009

Kapittel 1

Ikke alle har det så bra som meg, det vet jeg.

Da jeg var mindre sa mor og far alltid at det bare var fred i verden, at alle var snille mot hverandre. De sa aldri noe om krig, mobbing eller noe som var vondt. Men senere forsto jeg jo at det slettes ikke var slik. Det er ikke sånn i alle familier at alle stort sett bare var snille mot hverandre. Kanskje hadde det noe å gjøre med at jeg var enebarn også, jeg hadde aldri måtte kjempe for lekene mine, og foreldrene mine har alltid vært ganske overbeskyttende.

Jeg gikk første året på videregående og enda trodde jeg på en fredfull verden. Jeg hadde så klart sett på TV om krig, sult og elendigheter, men helt til en dag i slutten av mars hadde jeg aldri sett noe i min verden som tydet på at ikke alt stemte med mors og fars oppfatning av verden. Alt på TV skjedde så langt borte fra virkeligheten, min virkelighet!

Jeg hadde gått på en liten skole før, der alle kjente alle, ungdomsskole og barneskole i ett, der konflikter sjeldent oppsto. Da jeg var kommet til videregående ble mye annerledes, vi fikk nye venner og et nytt liv, fremdeles hadde jeg ikke noe å klage på i livet mitt. Men jeg visste ingenting den gang, Jeg var så naiv! Å så mye har skjedd siden den gang. Siden den gang da alt var perfekt. Alt sammen begynte en dag tidlig i mars...

Neste: Kapittel 2

© Fortellinger.net 2001 – 2015. Webhotell fra MinHost