Fortellinger.netEssays

Fortellinger.net


Kjærligheten

Av Andrea Østbø, 07.03.13

Med hjerte på rett sted, kunne hun ikke se bort fra det som nettopp hendte. Hennes lyster var våknet til live igjen, og hun kunne føle det vokse frem. Ikke forstod hun noe av det som hadde tatt sted i hennes sjel, men det var noe som fylte tomrommet etter sorgen hun hadde følt.

Dager og år hadde gått, uten en eneste tanke om håp. Alene hadde hun vandret med flokken, uten øye for å se det som kom til å skje. Uten tro, og uten lykke, kunne hun nå føle det som de fleste bare hadde sett. Hennes tanker var oppslukt, hun handlet på ren intuisjon og vilje, noen ville kalt det uansvarlig, men for henne føltes det naturlig.

Man skal ikke ignorere følelser som gjør en godt, og man skal heller ei være besatt av det som føles for godt til å være sant. Men har man aldri vært uten elendighet, kan man aldri føle ekte lykke, og for å kunne kjenne det motsatte av noe vondt, må man ha følt en slik smerte at kjærligheten vil overmanne deg og føles som himmel på jord.

Hun hadde vandret alene uten et eneste våkende lys, og endt med å overgi seg helt og holdent til det som fører generasjoner videre.

Innhold

© Fortellinger.net 2001 – 2015. Webhotell fra MinHost