Fortellinger.netNoveller

Fortellinger.net


Jordbærkyss

Av Jannicke Andersen, 27.11.2006

Du vekket meg.

Med pusten av tannkrem som ble fanget i ansiktet mitt. Det lyste fra mellom gardinene i vinduet og man kunne se små støvkorn som svevde i lufta.

Øynene dine så på meg. Friskt og opplagt beveget de seg fram og tilbake. Fulgte øynene mine, fra det ene til det andre. Øynene mine var så vidt åpne og øyenbrynene skrumpet seg sammen i en rar positur. Jeg smilte til deg. Kjente tyngden fra kroppen din over meg, på magen. Jeg pustet inn og kroppen din beveget seg opp sammen med magen min. Jeg begynte å le, og da jeg så deg riste i takt med magen, lo jeg bare enda mer.

Du lente deg over meg og kysset meg varmt og kjærlig. Jeg stoppet å le. Bare nøt øyeblikket av kjærlighet som rammet meg i morgensola og varmen fra leppene dine.

Hjertet mitt dunket i brystet på meg og bølgende stråler av varme ilte nedover kroppen min som regn på et vindu. Det smakte tannkrem.

Klokken var sikkert alt for mye, men det var det siste jeg tenkte på.

Du reiste deg opp. Jeg beundret deg opp og ned der du stod i bare boxern og smilte til meg. Så forsvant du ut døra. Lot meg ligge der, naken under dyna og drømme meg bort. Jeg la meg tilbake og så i taket. Pustet ut og smilte til meg selv.

Bare noen sekunder senere, kom du inn med et brett i hendene.

Et rødt stearinlys brant og brettet var pyntet med roseblader rundt en skål med ferske jordbær og en mugge med isbiter. Jeg satte meg opp, øynene mine var omtåket av gledestårer. Du smilte. Jeg smilte tilbake. Du la brettet i fanget mitt og satte deg på sengekanten ved siden av meg. Du tok et jordbær fra skålen. Det var det største, rødeste og fineste jordbæret i skålen.

Du tegnet et hjerte i ansiktet mitt, startet i pannen og fortsatte nedover kinnet. Stoppet ved munnviken og startet i pannen igjen. Denne gangen lot du jordbæret gli nedover det andre kinnet, sakte og varsomt før du puttet det i munnen min. Så tok du en isbit og tegnet nedover halsen min. Den var kald og våt. Du tegnet et åttetall på brystet mitt før du slapp isbiten på midten og lot den falle nedover meg under dyna. Jeg kjente jeg fikk frysninger, helt fra de varme kinnene til nederst på anklene. Det pirret.

Du tok brettet fra fanget mitt og satte det på bordet ved siden av senga. Deretter, tok du et jordbær og puttet det halvveis inn i munnen. Du lente deg mot meg og lot meg spise den andre delen fra munnen din. Så kysset du meg. Et langt og deilig jordbærkyss som fikk lystene mine til å rope om mer. Du trakk deg fem centimeter tilbake og stirret meg inn i øynene mens du sakte strøk håret mitt vekk fra pannen. Så la du deg under dyna, oppå meg. De varme og store hendene dine fanget armene mine og førte de ned langs siden og til boxern. Sammen dro vi av boxern, som ble liggende på gulvet ved foten av senga.

Mens alt blod samlet seg i senter av kroppen, hvisket du i øret mitt;

"Jeg elsker deg".

De tre ord som stimulerte hjertet mitt, like mye som resten av kroppen.

Du bet meg svakt og pirrende i øreflippen før du fortsatte å kysse meg. Tankene mine tilhørte deg og øyeblikket vi var i.

Vi elsket lenge. Aldri før hadde jeg opplevd en slik lidenskapelig elskov.

Det svartnet nesten for øynene mine, og jeg er sikkert på at jeg så stjerner da blodet eksploderte ut i alle årer i kroppen. Jeg kjente det strømmet helt ut i fingertuppene og ned i tærne. Hjertet pumpet i hundre. Jeg var andpusten og kinnene var røde. Vi pustet ut og datt sammen ved siden av hverandre. Der lå jeg i armene dine, strøk deg på brystet og magen.

Lyset på bordet brant enda. Du snudde deg, tok et jordbær fra skålen og puttet det i munnen min; "Gratulerer med dagen".

Neste

Innhold

© Fortellinger.net 2001 – 2015. Webhotell fra MinHost